לןגן

סיגר דגים

מאת: שרון ברמוכה, פורסם: 09/08/2025 | 15:48

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. נעביר את העיסה של הדגים לשקית זילוף

  2. ניקח עלה אחד נזלף את העיסה במרכז ונגלגל-כמו בסירטון

  3. 2 ס״מ לפניי הסוף נבריש בקמח ומים שהכנו בשביל ליצור הידוק שלא יפתח לנו בטיגון.

  4. נחמם מחבת עם שמן ונטגן עד לצבע זהוב שזוף ויפה!

  5. מומלץ להגיש לצד אריסה ולימון כבוש!

  6. (הכמות מתאימה לכ30 סיגרים)

  7. אפשר להכין מראש להקפיא ותמיד להוציא ולטגן