לןגן

מתכון לחזה עוף במרינדה מושלמת

מאת: שרון ברמוכה, פורסם: 09/08/2025 | 15:33

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. אופן ההכנה:

  2. -בקערת חזה העוף לשים את כל מרכיבי המרינדה ולערבב היטב.

  3. ( ממליצה לשים במקרר 30 דקות )

  4. -לחמם את המחבת עם מעט שמן ולטגן על אש גבוה 2-3 דקות מכל צד .

  5. עד לקבלת צבע חום זהוב ויפה .

  6. ממליצה להכין תוספת של אורז בצד .