קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני
אופן ההכנה:
1. מניחים את הבשר בתבנית ומורחים מכל הכיוונים בחרדל גרגירים של הלמנ׳ס. סופר טעים ויחסית עדין, וגם מי שלא מת על חרדל יתאהב במנה הזו. מעל, מורחים סילאן בנדיבות ומתבלים בכבדות במלח ובפלפל. מכניסים לחצי שעה בתנור, תוכנית טורבו וחום מקסימלי (250°), לקבלת צלייה טובה.
2. מערבבים בצד 2 כוסות מים חמים עם חצי כוס רוטב ברביקיו, ושופכים סביב הנתח. מעל, מכסים בנייר אפייה ובשתי שכבות צמודות והדוקות מאוד של נייר כסף. קריטי לקבלת אפקט סיר לחץ. מורידים את חום התנור ל-120° ושוכחים בפנים ל-6-8 שעות, אפשר גם לילה.
3. בסיום - כל מה שנותר זה להסיר את הניירות, לפורר את הבשר בעזרת הידיים או שני מזלגות ולהטביע בכל הרוטב בתבנית!
* הכנת האיולי - מערבבים את כל הרכיבים יחד
* להרכבה - פורסים לחמניות המבורגר, מורחים בשכבה יפה של מיונז וצורבים לקבלת קראסט חלום (טריק מדהים לשומרי הכשרות). על גבי הלחמניה שמים הרבה איולי והר של בשר מפורק ונוטף, מכינים הרבה נייר סופג בצד כי זה סופר עסיסי ומטפטף ומתענגים על כל ביס 🤩