כפיתות של שישי
מאת: שרון ברמוכה, פורסם: 09/08/2025 | 15:29
קטגוריה: ירקות,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
2 תפוח אדמה מבושלות מרוסקות
-
3 חבילות פטרוזיליה (בגלל שמורידים את הלא טוב אז לוקחים שלוש חבילות אבל יוצא בערך 2 פחות או יותר)
-
3 בצל
-
חצי חבילה של כוסברה
-
חצי שקית לחם רטוב (לחם פרוס - לא משנה איזה)- מרטיבים את הלחם ״וסוחטים״ אותו ואז מוסיפים לתערובת.
-
מלח (לפי הטעם)
-
כפית עם בטן שום טחון
-
חצי כפית פלפל שחור
-
חצי כפית ראס אל חנות
-
3 חלמון
-
כף פפריקה (אם אתם אוהבים חריף אפשר לשים עוד.)
אופן הכנה
-
בקערה השנייה בצד שמים 3 חלבון עם כפית רסק עגבניות שטובלים בה לפני ששמים את הכפיתה בשמן. (כמו שניתן לראות בסרטון)
-
לטגן בשמש עמוק ואש גבוהה
-
לקציצות בשריות אפשר להוסיף חצי קילו בשר עוף טחון