קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני
מעבדים במיקסר עם וו גיטרה או במעבד מזון את החמאה, הקמח, אבקת הסוכר, השקדים והמלח לתערובת פירורית. מוסיפים את הביצה ומעבדים לכדור בצק.
יוצרים מהבצק כדורים קטנים (במשקל 30-35 גרם) ומהדקים לתבנית סיליקון חצאי עיגול קטנים, כפי שרואים בסרטון.
מחוררים מעט את הבצק ומכניסים להקפאה ל-15 דקות.
מחממים תנור ל-160 מעלות.
מוציאים את הבצק מהמקפיא ומכניסים לתנור. אופים כ-12 דקות עד שהבצק משחים. מוציאים מהתנור ומצננים.
ממלאים את חצאי הבצק בריבת חלב ומצמידים כל שני חצאים.
מגלגלים את פס החיבור בקוקוס טחון.
שומרים במקרר