לןגן

כדורי אלפחורס ממולאים

מאת: שרון ברמוכה, פורסם: 09/08/2025 | 15:22

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

למילוי

לציפוי (לא חייבים)

אופן הכנה

  1. מעבדים במיקסר עם וו גיטרה או במעבד מזון את החמאה, הקמח, אבקת הסוכר, השקדים והמלח לתערובת פירורית. מוסיפים את הביצה ומעבדים לכדור בצק.

  2. יוצרים מהבצק כדורים קטנים (במשקל 30-35 גרם) ומהדקים לתבנית סיליקון חצאי עיגול קטנים, כפי שרואים בסרטון.

  3. מחוררים מעט את הבצק ומכניסים להקפאה ל-15 דקות.

  4. מחממים תנור ל-160 מעלות.

  5. מוציאים את הבצק מהמקפיא ומכניסים לתנור. אופים כ-12 דקות עד שהבצק משחים. מוציאים מהתנור ומצננים.

  6. ממלאים את חצאי הבצק בריבת חלב ומצמידים כל שני חצאים.

  7. מגלגלים את פס החיבור בקוקוס טחון.

  8. שומרים במקרר