תקציר המתכון: קלה, טעימה ומנחמת
קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
מחממים תנור 175 מעלות רגיל.
מרפדים תבנית תנור עם נייר אפייה משומן בתרסיס שמן.
במיקסר מקציפים ביצים וסוכר לקצף יציב. מוסיפים נס קפה, קקאו ומלח וממשיכים להקציף 5 דקות במהירות גבוהה.
להוסיף בעדינות קמח ואבקת אפייה בתנועות קיפול עדינות.
מוזגים לתבנית ומיישרים לצורת ריבוע גדול.
אופים 10 דקות ומוציאים מהתנור להתקרר לחלוטין בחוץ, לא לגעת או לנסות לקלף מהנייר.
אחרי 20 דקות לקלף בזהירות את נייר האפייה וניתן לגלגל במגבת מטבח נקייה עד שהקרם יהיה מוכן.
במיקסר להקציף את כל מצרכי הקרם 3 דקות במהירות גבוהה לקבלת קרם יציב.
לפרוס את הבצק על ניילון (הכי טוב להשתמש במפת ניילון שקופה שגזרנו ממנה ריבוע גדול בקוטר הרולדה הפרוסה).
להבריש ולהרטיב את הבצק בקפה הפושר.
למרוח 2/3 מכמות הקרם בצורה ישרה.
את היתרה מעבירים לשקית זילוף לקישוט.
מגלגלים בעדינות את הרולדה לאורך ומניחים על כלי הגשה מאורך.
מזלפים את הקרם שנותר בשקית הזילוף, מקשטים עם אבקת קקאו ושבבי שוקולד מריר בעזרת קולפן.
שומרים במקרר.