לחם גבינה
מאת: אורית לוי, פורסם: 28/05/2025 | 14:32
תקציר המתכון:
בקלי קלות, טעים ומשביע
קטגוריה: לחמים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר חלבי,
דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
1 מיכל קוטג׳ 5% או גבינה לבנה 9% (250 גר׳)
-
2 ביצים גודל L
-
חצי כפית מלח
-
רבע כוס קמח תופח (לא חובה)
-
תוספות לבחירתכם: 2 כפיות שום כתוש, 3 כפות תירס משימורים מסונן מנוזלים, זיתים ירוקים או שחורים קצוצים, עגבניות מיובשות, גמבה קצוצה, בצל מטוגן, פטריות חתוכות טריות או מטוגנות, בצל ירוק קצוץ- מה שבא לכם
-
שומשום לקישוט (לא חובה)
אופן הכנה
-
לחמם תנור 180 מעלות רגיל (לא טורבו)
-
בקערה לשים קוטג, ביצים, מלח, תוספות שבא לנו וקמח ולערבב היטב.
-
לשמן תבנית אינגליש קייק עם ספריי שמן ולמזוג את העיסה פנימה. ניתן לזרות שומשום.
-
אופים חצי שעה או עד שמזהיב.
-
לקרר לחלוטין ולחלץ מהתבנית.
-
ניתן להקפיא עד 3 שבועות