לןגן

לחם גבינה

מאת: אורית לוי, פורסם: 28/05/2025 | 14:32
לחם גבינה

תקציר המתכון: בקלי קלות, טעים ומשביע

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחמם תנור 180 מעלות רגיל (לא טורבו)

  2. בקערה לשים קוטג, ביצים, מלח, תוספות שבא לנו וקמח ולערבב היטב.

  3. לשמן תבנית אינגליש קייק עם ספריי שמן ולמזוג את העיסה פנימה. ניתן לזרות שומשום.

  4. אופים חצי שעה או עד שמזהיב.

  5. לקרר לחלוטין ולחלץ מהתבנית.

  6. ניתן להקפיא עד 3 שבועות