לןגן

כרוב ופלפל ממולא

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 27/05/2025 | 20:35
כרוב ופלפל ממולא

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

חומרים לרוטב

אופן הכנה

  1. בקערה שוטפים את האורז היטב ומכסים במים רותחים מניחים בצד למשך חצי שעה.

  2. בסיר מחממים שמן מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים עד להזהבה מוסיפים את השום הקצוץ מטגנים מעט ומכבים

  3. את הגז.

  4. שוטפים את האורז ומסננים שמים בקערה מוסיפים את הבצל והשום המטוגן ומערבבים, מוסיפים את הבשר הטחון, עשבי התיבול והתבלינים מערבבים היטב.

  5. ממלאים את הכרוב והפלפלים.

  6. בסיר רחב מחממים שמן קנולה ומטגנים את הבצל עד להזהבה מוסיפים את השום וממשיכים לטגן מעט מוסיפים את העגבניות המרוסקות, את התבלינים ומים ומביאים לרתיחה כאשר הכל רותח מכניסים את הכרוב הממולא והפלפלים מנמיכים את האש ומבשלים בערך 40-50 דקות עד שהכרוב מוכן.

  7. לאחר שהכרוב מוכן אפשר להכניס לתנור לקבלת השחמה אם רוצים לא מחייב.

  8. בתיאבון ובהצלחה רינה.