תקציר המתכון: העוגה הכי מפנקת והכי קלה להכנה, וכן אפשר גם ללא גלוטן, וגם בחג פסח.
קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד
הכנת שכבת בסיס השוקולד לעוגה...
שמים בסיר שוקולד מריר, חמאה, סוכר, חלב, תמצית וניל ומערבבים בעזרת מטרפה ידנית על להבה נמוכה עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה
בקערה שוברים את הביסקוויטים לחתיכות בינוניות עם הידיים, יוצקים את תערובת השוקולד ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה
שימו לב שכל הביסקוויטים מצופים היטב בתערובת השוקולד
מעבירים את תערובת הביסקוויטים לתבנית משומנת, משטחים בעזרת כף לשכבה אחידה באופן שווה, מכניסים למקפיא ל-15 דקות
הכנת שכבת הקרם...
שמים בקערת המיקסר שמנת מתוקה, סוכר, חלב, אינסטסט פודינג, תמצית וניל ומקציפים בעזרת וו הקפצה עד לקבלת קצפת יציבה מאוד
מוציאים את התבנית מהמקפיא, שמים את הקצפת מעל, משטחים לשכבה אחידה ויפה, מכניסים למקפיא ל-15-20 דקות
הכנת קרם השוקולד...
בקערה קטנה שמתאימה למיקרוגל שוברים את השוקולד לקוביות, מוסיפים את השמנת להקצפה, שמן, מכניסים למיקרוגל להמסה בפולסים של 30 שניות, כדי השוקולד לא יישרף, מערבבים היטב טוב טוב עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה, יוצקים מעל העוגה בשכבה אחידה
ממליצה להזיז את התבנית ימינה שמאלה עד שכל שכבת השוקולד מצפה היטב את כל שכבת הקרם
מכניסים למקרר לכמה שעות ומגישים
כדאי לדעת ש... אפשר להקפיא את העוגה עד שבוע
בתיאבון! אז כנסו למטבח וספרו איך היה