לןגן

פארינטה

מאת: טליה הילזנרט, פורסם: 04/04/2025 | 06:23

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1. לערבב בקערה 120 גרם קמח חומוס עם 320 מ"ל מים. את הקצף שמצטבר בתום הערבוב יש לכפות.

  2. 2. לכסות בניילון נצמד ולתת לתערובת הנוזלית לנוח במשך 4 שעות.

  3. 3. להוסיף 3 גרם שמן זית וחצי כפית מלח.

  4. 4. לשפוך לתבנית, הנוזל צריך להיות בגובה סנטימטר.

  5. לאפות 30-35 דקות ב-210 מעלות.