לןגן

רוטב מוקרם שמנת ופטריות לפסטה

מאת: שיראל חממי, פורסם: 18/03/2025 | 21:55
רוטב מוקרם שמנת ופטריות לפסטה

תקציר המתכון: רוטב מוקרם הכי טעים שיש! הרוטב עשיר בטעם וקל להכנה! חלק מהמרכיבים אולי יישמעו לא שגרתיים, אבל הם אלו שעושים את כל הקסם ;)

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מחממים שמן בסיר ומטגנים את הבצל עד שקיפות

  2. מוסיפים את הפטריות לסיר, מכסים במכסה וממשיכים לטגן על להבה בינונית-גבוהה עד שהפטריות כמעט מוכנות. מערבבים מדי פעם שלא יישרף

  3. מוסיפים שמנת לבישול ומבשלים ללא מכסה על להבה גבוהה עד לרתיחה (השמנת מבעבעת ועולה)

  4. מוסיפים כוס חלב ושוב מביאים לרתיחה

  5. מנמיכים את האש ומוסיפים מלח, פלפל ואבקת מרק

  6. בקערית מערבבים קמח עם 3-4 כפות מים ומוסיפים לסיר ומערבבים

  7. מוסיפים את רוטב הסויה ומערבבים היטב

  8. טועמים ומתקנים תיבול לפי הטעם

  9. ממשיכים לבשל כ-7 דקות