קטגוריה: שונות , מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
מתחילים לטגן את הפלפלים עם מעט מלח עד לריכוך קל,
מוסיפים את השום ומבשלים עוד מס׳ דקות.
מוסיפים את הסוכר ואת המייפל ומערבבים הכל ביחד, מבשלים מס׳ דקות עד שהסוכר נמס ומתאחד עם הפלפלים.
מוסיפים חצי כוס מים רותחים ומבשלים על אש נמוכה כ-30 דקות או עד שהנוזלים מצטמצמים אבל עדיין מאוד חשוב שישארו מעט נוזלים.
מעבירים לצנצנת, ממתינים שהריבה תתקרר מעט, סוגרים את הצנצנת ושומרים במקרר.