קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
בקערה שמים את הבשר הטחון, שום קצוץ, בצל קצוץ, פטרוזיליה קצוצה ותבלינים מערבבים היטב מוסיפים שמן זית וממשיכים לערבב עד לקבלת עיסה אחידה.
מכינים קציצות קבב ושמים במגש.
הכנת הרוטב:
מטגנים בצל עד להזהבה מוסיפים שום קצוץ וממשיכים לטגן מוסיפים תבלינים, רסק עגבניות ומים מערבבים ומביאים לרתיחה מוסיפים את תפו"א מבשלים 10 דקות ואז מוסיפים את קציצות הקבב מביאים לרתיחה מנמיכים להבה ומבשלים כחצי שעה.