קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
בסיר מחממים שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה מוסיפים את השום הקצוץ וממשיכים לטגן מעט מוסיפים את התבלינים מטגנים מעד מוסיפים את הגזר המגורד מטגנים מוסיפים את הבשר ומטגנים מעט מוסיפים את הרסק העגבניות את המים מערבבים מביאים לרתיחה מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-20 דקות מוסיפים את קוביות תפו"א מבשלים עוד כ-15 מוסיפים את האפונה מבשלים עוד 10 דקות מכבים את הגז ואוכלים עם אורז לבן.