תקציר המתכון: אי אפשר להפסיק לטרוף
קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
בסיר רחב שמים סוכר דמררה עם 3 כפות מים, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים 2 דקות.
לחמם את החומץ דקה במיקרו ולהוסיף לסיר ולערבב היטב.
להגביר את האש, להוסיף לסיר את הרסק, טריאקי, סויה, מיץ תפוזים, שיני שום כתושות, ג'ינג'ר מגורד, צ'ילי מתוק, צ'ילי גרוס, כפית מלח ולערבב לרתיחה.
להוסיף את הכנפיים לסיר, בצורה שטוחה וצמודה, להנמיך את האש ולבשל 7 דק' עם מכסה.
להפוך את הכנפיים ולבשל עוד 7 דק' עם מכסה על אש קטנה.
לחמם תנור ל- 200 מעלות טורבו, להעביר את הכנפיים עם הרוטב לתבנית קטנה אחת ליד השנייה צמוד ולאפות 12 דקות או עד שמשחימות.