לןגן

לחם שיבולת שועל

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 14/01/2025 | 10:41
לחם שיבולת שועל

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערה שמים קואקר מוסיפים ביצים ומערבבים היטב עם לקקן עד שהביצים נטמעות בקואקר מוסיפים מלח וחלק מהיוגורט ומערבבים היטב עד להטמעת כל היוגורט, מוסיפים את יתרת היוגורט מוסיפים אבקת אפיה ואגוזי מלך ומערבבים היטב.

  2. מרפדים תבנית מאורכת בניר אפייה שופכים את העיסה לתוכה ומיישרים.

  3. אופים בתנור שחומם מראש ב-180 מעלות למשך 35-45 דקות או עד שהלחם מוכן.

  4. בתיאבון ובהצלחה