לןגן

עוגת תפוזים מתפוז שלם

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 13/01/2025 | 07:46
עוגת תפוזים מתפוז שלם

תקציר המתכון: עסיסית במיוחד

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1) מכניסים למעבד מזון את התפוז לקוביות וטוחנים

  2. 2)מוסיפים את השמן וסוכר וביצים וטוחנים

  3. והקמח בהדרגה עד לקבלת תערובת חלקה יחסית

  4. 3) מוסיפים את הקוקוס ומערבבים

  5. 4) יוצקים את הבלילה לתבנית מרופדת בנייר אפייה בתחתית וגם בדפנות בקוטר 20ס"מ

  6. ואופים בתנור שחומם מראש ל170 מעלות על טורבו כ 30 דקות

  7. מקררים את העוגה ומפזרים אבקת סוכר ויש לכם עוגת תפוזים עסיסית במיוחד