קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
מבשלים את הפסטה לפי הוראות יצרן במי מלח .
בסיר רחב שמים חמאה שמן זית מוסיפים את הבצל פרוס ומטגנים עד ריכוך
מוסיפים קוביות בטטה מטגנים יחדיו עד שקוביות הבטטה מתחילות להתרכך מוסיפים שום כתוש בזיליקום עלי טימין ומערבבים היטב
מוסיפים את השמנת לבישול מלח פלפל וגרידת גרנד הפדנו
מערבבים היטב מוסיפים מצקת ממי בישול לפסטה ומבשלים חמש שש דקות עד לצמצום הרוטב