לןגן

אצבעות שוקולד מבצק שמרים טעים

מאת: אורטל עמרם , פורסם: 28/07/2015 | 22:55
אצבעות שוקולד מבצק שמרים טעים

תקציר המתכון: פשוט קל וטעים (:

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 12, זמן הכנה: 2 שעות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים בקערת מיקסר קמח ושמרים ולערבב טוב אחכ להוסיף סוכר מלח ביצים חלב ושמן ולערבל לכדור חלק ויפה אם יבש מידי להוסיף כל פעם כף חלב ואם רטוב מידי להוסיף כל פעם כף קמח להתפיח שעה להוריד נפח ושוב להתפיח חצי שעה.

  2. אחכ לחלק ל12 כדורים לפתוח כל כדור בעזרת מערוך למעין צורת מלבן למרוח בקצה לאורך נוטלה ולפזר על זה נטיפי שוקולד לגלגל כמו רולדה עד האמצע והבצק שנותר לקחת סכין לעשות פסים וללפף מסביב לרולדה שגילגלנו למרוח ביצה ... ולאפות בחום 180 מעלות בין 20 ל30 דקות אפייה רגילה...

  3. לקחת כוס לשים מים רותחים וחצי כוס סוכר וערבב שיוצא להבריש יש אפשרות גם לשים עם סיר על הגז לסירופ סמיך (: