לןגן

מרק קישואים וגזר ובצקניות גלושקה

מאת: מירי גולני, פורסם: 04/01/2025 | 20:26
מרק קישואים וגזר ובצקניות גלושקה

תקציר המתכון: מרק טעים מאוד מאוד, בהשראת המתכון של אדוה פלג מלכין

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להזהיב את הבצלים, להוסיף סלרי חתוך לחתיכות קטנות

  2. לגרד את הגזרים והקישואים ולהוסיף לסיר

  3. לבשל כ- 1/2 עד 3/4 שעה. לטעום ולשפר טעמים

  4. בינתיים להכין את בצק הבצקניות. לערבב לעיסה חלקה את כל המרכיבים לפי סדר כתיבתם. אם סמיך מדי להוסיף מעט מים. לטעום את העיסה ולשפר טעמים

  5. להביא את המרק לרתיחה ולהסיף למרק בעזרת כפית את הבצק בגודל שרוצים

  6. להנמיך את האש ולבשל עד הבצקניות צפות