לןגן

בורקס פילו ממלוא בבשר

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 03/01/2025 | 19:27
בורקס פילו ממלוא בבשר

תקציר המתכון: בורקס בשר ממולא בבשר ❤️סיון אסולין מלול❤️

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. במחבת רחבה נזלף שמן ונטגן בצל להשחמה,נוסיף את העגבניות והבשר ונפורר את הבשר עם מזלג תוך טיגון עד שהוא משנה את צבעו וכולו מפורר בלי גושים גדולים... נוסיף את הכוסברה והתבלינים שפרו טעמים לפי הטעם הרצוי לכם❤️

  2. נמתין שהבשר יתקרר היטב.

  3. נעבוד עם העלים שהם לצד הרוחבי ולא לאורך.

  4. ניקח 2 דפי פילו, נרסס בספריי שמן, נניח בקצה לכל רוחב העלה מהמלית בשר...נגלגל לרול ואז לצורת שבלול.

  5. נמשיך כך אם שאר כל העלים.

  6. נסדר בתבנית יפה נבריש בביצה, נפזר שומשום ונאפה על חום 160 מעלות טורבו בשלב של התנור הכי נמוך עד להשחמה יפה.