תקציר המתכון: טעים
קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני
חותחים את תפוח בנוני לחצי
לאורך ועודפע חוחים כל חצי אבל לא עד הסוף ודמים במסננת עם מלח דק
מכינים את מילוי עם כל החומרים חוץ מקמח, ורסק עגבניות
וב2 קערות ניפרדות אחד עם קמח והשניה עם ביצים מטובלן עם מלח, רסק עגבניות, ופלפל שחורומתחילים למלהא את תפוחי הדמה מעבירים מקמח לביצים ומטגנים אחר כך של סיום מכינים את רוטב בסיר עם בצל תפוח אדמה כמו ציפס ורסק עגבניות תבלינים ומים ומכניסים כל מפרום לסיר של הרוטב
ומבשלים עד שזה רך
בהצלחה