לןגן

תבשיל אשפלו

מאת: איציק שלמה, פורסם: 17/12/2024 | 15:09
תבשיל אשפלו

קטגוריה: אורז, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בשמן חם מאד מטגנים בצל. מוסיפים בשר ומקצת הגזר.

  2. מטגנים כמה דקות. מוסיפים מים כדי יתכסה הבשר. מבשלים על אש קטנה שעה אחת.

  3. מוסיפים גזר. כעבור 10 דקות מוסיפים את האורז (שטוף היטב), מכסים ברותחין כחצי ס''מ מעל לאורז.

  4. התאדו המים עד לרמת האורז, מכסים את הסיר היטב ומבשלים על אש קטנה מאד 25 דקות