לןגן

מרק אפונה

מאת: מירי גולני, פורסם: 16/12/2024 | 17:31
מרק אפונה

תקציר המתכון: מרק טעים מאוד ומנחם בחורף הקר. בהשראת מתכון של ידידתי צביה אורן

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר שמים את הבצל החתוך עם 2 כפות שמן זית, משחימים עד להזהבה

  2. מוסיפים את שאר הירקות, האפונה והתבלינים, ומאדים כמה דקות

  3. מוסיפים מים ומבשלים על אש נמוכה כשעה וחצי עד לריכוך

  4. לאחר הבישול, מרסקים חלקית, את המרק במוט בלנדר, עד שהכל חלק וסמיך

  5. טועמים ומשפרים טעמים אפשר להוסיף למרק 1/2 חבילת כוסברה קצוצה דק