לןגן

רול שניצל ממולא בבשר וערמוניםרול שניצל ממולא בבשר וערמונים

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 11/12/2024 | 19:40
רול שניצל ממולא בבשר וערמוניםרול שניצל ממולא בבשר וערמונים

תקציר המתכון: רול שניצל ממולא בבשר וערמונים❤️סיון אסולין מלול❤️

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. רול שניצל עם בשר וערמונים

  2. ❤️סיון אסולין מלול❤️

  3. קילו שניצלים פרוסים דק דק.

  4. נעבד חצי קילו בשר טחון עם חופן עלי פטרוזיליה קצוצים דק דק, בצל סגול מגורד ומסונן מנוזלים פלפל שחור ומלח לפי טעמכם, ולטוויסט...מי שאוהבת שתוסיף חופן צימוקים שחורים לא חייב אבל מוסיף המוןןןןן.

  5. אני לא מטגנת את הבשר מי שרוצה יכולה המתכון הזה מהיר וקליל אז נניח קציצה ארוכה בקצה השניצל...נגלגל לרול ונסגור את הקצה בסוף עם קיסם שיניים (מעץ).

  6. אחריי שהכל מגולגל נכין את הרוטב... נטגן 5 בצלים פרוסים לטבעות עם שמן שמכסה את תחתית הסיר (רצוי סיר סוטאז'), עם כף גדושה סוכר חום נוסיף לטיגון את השניצלים ונטגן משניי הצדדים. נוסיף 2 שקיות ערמונים ואז בקערה נכין את הרוטב: 2 כוסות מים רותחים, 3 כפות רוטב צ'ילי מתוק, 3 כפות סילאן, פחות מרבע כפית כורכום, פלפל שחור גרוס ומלח לפי טעמכם...נערבב היטב ונשפוך לסיר.

  7. המים צריכים להיות טיפה מעל גובה השניצלים...אם אין מספיק מים תוסיפו ושפרו טעמים עם התבלינים והרטבים.

  8. בשלו 20 דקות עם מכסה סגור ולאחר מכן פתחו את המכסה והמשיכו בישול עד שהרוטב מצטמצם. את הבישול נבשל על אש נמוכה בכירה הבינונית

  9. בהצלחה ❤️סיון אסולין מלול❤️