לןגן

פסטה ברוטב עגבניות ביתי

מאת: ליאת שפיצר, פורסם: 28/07/2015 | 21:18
פסטה ברוטב עגבניות ביתי

תקציר המתכון: פסטה מדהימה עם רוטב עגבניות ביתי שאי אפשר להפסיק להכין !

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 5, זמן הכנה: 20 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לפסטה

לרוטב העגבניות

תיבול לרוטב העגבניות

לקישוט

אופן הכנה

  1. לבשל חבילה ספגטי (אני השתמשתי במספר 5 של ברילה - הם דקים, אבל לא מדיי) לפי הוראות יצרן.

  2. לקלף את העגבניות ולחתוך אותן לקוביות קטנות, לקצוץ את הבצל ואת שיני השום. לטגן במחבת על אש גבוהה את השום והבצל עד שהבצל נהיה שקוף , בערך 5 דקות , ואז להוסיף את קוביות העגבניות - למעוך עם המועך של המטבוחה ואחרי כ-5 דקות להוסיף קופסה קטנה של רסק עגבניות (100 גרם) ואת המים הרותחים - לערבב טוב וכשהרוטב מבעבע לתבל במלח ופלפל שחור לפי הטעם. לערבב שוב אחרי שמוסיפים את התבלינים

  3. כשהרוטב מבעבע להוסיף את הספגטי למחבת - לערבב , לתת לו כשתי דקות ולכבות את האש. מלמעלה פיזרתי ממש מעט פטרוזיליה קצוצה בשביל הצבע. להגיש בצלחות וגם שם לפזר קצת פטרוזיליה קצוצה ! בתאבון :)