תקציר המתכון: מנה ראשונה הכי טעימה ומרשימה שיש!!
קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 20, זמן הכנה: 50 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
במחבת גדולה על להבה בינונית להוסיף שמן זית לדקה ואז להוסיף את הבצל ולבשל ל מספר דקות על להבה נמוכה....להוסיף פטריות ולבשל דקה...להוסיף גזר ולבשל 5 דקות להגביר את הלהבה לבינוני... לאחר שהגזר. .בשל אל דנטה... להוסיף את הקישוא ל 2-3 דקות לתבלן עם כל התבלינים ל 1 דקה ולהוריד מהאש... ו-ז-ה מ-ו-כ-ן !!! לקרר לטמפ חדר... לפני המילוי של עלי האגרול או עלי פילו.
להכנת השקים: בתבנית למפינס לשמן טיפה עם מרגרינה מומסת... להכניס לתוך גומחה עלה של אגרול או פילו להבריש עם המרגרינה המומסת ולסגור את השק ראו תמונה לקשור בגבעול של גבעול עירית או פטרוזיליה להבריש מעל ולאפות על חום של 190 מעלות ל 15-20 דקות
Bon appetit