סביצ'ה
מאת: איציק שלמה, פורסם: 08/11/2024 | 10:57
קטגוריה: דגים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
סלמון או לברק נא 250-300 גר'
-
חתוך לקוביות בגודל 1 ס"מ
-
מיץ מ - 2 לימונים
-
1 כף רוטב סויה
-
1/4 כפית מלח
-
5 כפות שמן זית
-
1 כפית סוכר
-
מערבבים טוב ושופכים על הדג החתוך.
-
אבוקדו או מנגו (לא רך מידי) חתוך לקוביות בגודל 1 ס"מ.
-
בצל סגול קטן פרוס דק
-
כוסברה קצוצה (כחצי כוס)
-
מלח + פלפל
מפזרים מלמעלה ומערבבים בעדינות:
אופן הכנה
-
..