תקציר המתכון: לכל מי שאוהב חריף 🌶🌶
קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
1)מחממים רבע כוס שמן בסיר רחב, מטגנים את הפלפלים (שושקה), את שיני השום ואת הפלפל החריף במשך כמה דקות על אש בינונית.
מוסיפים את התבלינים וממשיכים לטגן על אש נמוכה.
מוסיפים מחצית מהכוסברה הקצוצה וכוס מים רותחים וממרח לימון כבוש
. ומבשלים את הרוטב על אש נמוכה כמה דקות.
מוסיפים את הדגים
שופכים בכוס חצי כוס שמן ומוסיפים את הפפריקה אדומה מערבבים ושופכים לסיר
מערבבים בתנועות סיבוביות כאשר מחזיקים בידיות הסיר. לא מערבבים עם כף אחרת תפגעו או תפרקו את הדג. מידי פעם מרטיבים בזהירות את הדגים עם כף.
מבשלים 5-10 דקות עם מכסה סגור ועוד חצי שעה עם חצי מכסה פתוח על מנת שהרוטב יסמיך.