לןגן

בצי דגים חריף ברוטב מרוקאי חריף

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 19/10/2024 | 21:56
בצי דגים חריף ברוטב מרוקאי חריף

תקציר המתכון: חריף אש

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1)מנקים את ביצי הדגים מגידים ומניחים בקערה עם מיץ לימון וכף שטוחה מלח.

  2. משרים לחצי שעה ושוטפים היטב!

  3. .

  4. מחממים שמן הסיר ומוסיפים שום, פלפלים ותבלינים.

  5. מטגנים כ 5-6 דקות ומוסיפים חצי מכמות הכוסברה הקצוצה.

  6. מוסיפים כוס וחצי מים ומביאים לרתיחה.

  7. .

  8. מוסיפים את ביצי הדגים לסיר ואת יתרת הכוסברה.

  9. מכסים את הסיר ומבשלים על להבה בינונית כחצי שעה או עד צמצום של הרוטב.