לןגן

בורקס כבד מבצק ספידי ❤️סיון אסולין מלול❤️

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 17/10/2024 | 21:59
בורקס כבד מבצק ספידי ❤️סיון אסולין מלול❤️

תקציר המתכון: בורקס ספידי ללא התפחה במילוי כבד משגע וניתן למלא בכל מילוי שתבחרו מתכון קל והמתכון לבצק הוא של ירדנה ג'נאח חברתי האהובה❤️

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לבצק

אופן הכנה

  1. לנקות את הכבד עוף לפזר עליו מלח ולצלות משניי הצדדים עד שמשנה את צבעו...לאחר מכן שמתקרר לשטוף אותו ולחתוך לקוביות קטנות...

  2. לטגן בשמן שמכסה את תחתית הסיר את הבצלים עם הסוכר להשחמה, להוסיף את הכבדים

  3. והתבלינים לפי טעמכם האישי...לערבב תוך טיגון עוד כמה דקות ולהניח בצד שיתקרר.

  4. להכין בזמן הזה את הבצק

  5. לעבד את המצרכים של הבצק רצוי במיקסר עם וו לישה לאיחוד.

  6. לרדד את הבצק ולקרוץ עיגולים עם כוס, להניח במרכז כף של הכבדים לסגור לחצי ירח ולהדק היטב.

  7. שהכל מוכן למרוח חלמון ביצה ולפזר שומשום.

  8. ♨️אפייה על 180 מעלות טורבו עד להזהבה יפה

  9. 🫶סיון אסולין מלול🫶