לןגן

ארטישוק ממולא בבשר בתבשיל אפונה ❤️סיון אסולין מלול❤️

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 17/10/2024 | 21:06
ארטישוק ממולא בבשר בתבשיל אפונה ❤️סיון אסולין מלול❤️

תקציר המתכון: ארטישוק עם בשר אפונה וסלרי חגיגה שלמה בסיר 1

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקציצות: לקצוץ בצל 1, תפוח אדמה קישוא וכוסברה לסחוט היטב מנוזלים ולהוסיף לבשר, נוסיף את הפירורי לחם ביצה 1 ותבלינים מלח פלפל לפי טעמכם אין לי כמויות הכל לפי העין. נניח את הבשר המוכן למנוחה של חצי שעה על השיש לא להכניס למקרר ואז נמלא את תחתיות הארטישוק ונניח בצד.

  2. לתבשיל: נטגן בצל עד להזהבה נוסיף סלרי קצוץ לכמה שניות לאחר מכן את האפונה, התבלינים ומים עד לחצי הסיר שהרוטב מגיע לרתיחה

  3. התבלינים בסיר של הרוטב הם הכמון הכורכום האבקת מרק עוף מלח ופלפל לפי טעמכם תתחילו ברבע כפית ותשפרו טעמים...

  4. איפה היינו🫣 היינן בשלב הרתיחה... הניחו את תחתיות הארטישוק ועם הכף תתחילו לשים רוטב על הקציצות, המים צריכים להגיע בסיר לגובה הקציצה, סגרו את הסיר ובשלו על להבה נמוכה כ 40 דקות...נישאר הרבה רוטב? זה הזמן להסיר מכסה ולתת לנוזלים תוך בישול להצטמצם

  5. שתפו אם אהבתם

  6. ❤️סיון אסולין מלול❤️