לןגן

שערות קדאיף במילוי בשר

מאת: נאוה מלכה, פורסם: 17/10/2024 | 10:11
שערות קדאיף במילוי בשר

תקציר המתכון: שערות קדאיף במילוי בשר טעים ברמות

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להזהיב את הבצלים הקצוצים

  2. בשמן.

  3. להוסיף את הבשר ולפורר עם מזלג.

  4. נוסיף תבלינים וצנובר ונמשיך לפורר עד שהבשר משנה את צבעו.

  5. לצנן.

  6. את שערות הקדאיף להפריד .

  7. להוסיף 3 כפות שמן ולערבב שכל השערות יכוסו בשמן..

  8. לקחת חופן שערות ולשים לאורך

  9. לשים בקצת כף ממלית הבשר

  10. ולגלגל כמו רולדה.

  11. לשים בתבנית שמרופדת בניר אפיה

  12. למרוח מעט שמן על כולם.

  13. תנור שחומם מראש על 180

  14. עד הזהבה