לןגן

טחול וקורקבן תבשיל חריף וחובה בכל חג ❤️סיון אסולין מלול❤️

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 16/10/2024 | 13:03
טחול וקורקבן תבשיל חריף וחובה בכל חג ❤️סיון אסולין מלול❤️

תקציר המתכון: פרוסות בשר עם ראשי ארטישוק ופיטריות שלמות ❤️סיון אסולין מלול❤️

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לתבשיל

אופן הכנה

  1. לבשל בסיר לחץ את הקורקבנים עם עלי דפנה מעט פלפל אנגלי וכף אבקת מרק עוף. לבשל שעה אחריי הרתיחה בסיר לחץ.

  2. שהסיר מתקרר לסנן נוזלים ולנקות אותם היטב לחתוך את כל הפסולת ולהשאיר רק את הבשר.

  3. את הטחולים נשלוק במים.

  4. בסיר נמלא מים עד לגובה הטחולים, נביא לרתיחה ונסנן נחזור על הפעולה 3 פעמים....אחריי שהטחולים מתקררים ננקה אותם מחוטים ולכלוך.

  5. בסיר נזלף שמן בכל התחתית נוסיף את השום קצוץ ואת הפלפל שאטה נטגן דקה ואז נוסיף את הטחולים והקורקבנים

  6. מים עד לגובה ועוד כוס...נביא לרתיחה נוסיף את כל התבלינים

  7. נשפר טעמים,,, נבשל על אש נמוכה בערך 40 דקות במידה ונישאר המון נוזלים להסיר את המכסה ולהמשיך בישול עד לצימצום נוזלים

  8. ❤️סיון מלול אסולין ❤️