קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני
- קושרים את הבשר בליפופים עם רווח של סניטימטר(לא צריך להיות פרופסורים זה פשוט שומר לו על צורה ועוזר לסמן את החיתוך אחר-כך, למי שאין חוט שלא יקשור זה עדיין יצא מושלם)
- בתבנית שמים בצל אחד פרוס
- מפזרים מעל הבצל את הפלפל האנגלי, עלי הדפנה והתבלין ראס אל חנות
- שמים 2 כפות שמן זית
- מניחים את הבשר שקשרנו ומכסים בנייר אפייה ונייר כסף
- מכניסים לתנור שחומם ל180 מעלות למשך שעתיים(אם הנתח גדול יותר נגיד 2 קילו תנו עוד חצי שעה)
- מוציאים מהתנור ומכניסים את הבשר למקפיא לאיזה 30 דקות זה יקל על החיתוך אפשר גם כל הלילה במקרר
- מסירים את החוט וחותכים את הבשר דק ככל שאפשר
את ראשי הסלרי הפרוסים מסדרים בתבנית עם קצת מלח פלפל שמן זית ומריחת סילאן ל180 מעלות 15 דקות בתנור
- במחבת שמים 3 כפות שמן זית
- מטגנים 2 בצלים קצוצים
- מוסיפים את הפילדלפיה המלח והפלפל וממשיכים לערבב
- מוזגים פנימה את הציר שנוצר בתבנית ועוד כוס וחצי מים ומבשלים 10 דקות
- מניחים את הבשר בצורה מעגלית שתי וערב עם הסלרי ובאמצע שמים כוסברה
מוזגים את הרוטב
- שימו לב הנוזל אמור רק לכסות את הבשר ולא יותר מזה
- מבשלים שעה נוספת עד שרך כמו חמאה
- מגישים עם אורז