תקציר המתכון: שערות קדאיף במילוי בשר וצנובר קלי קלות.
קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
400 גרם שערות קדאיף שהופשרו לילה במקרר.
שמן זית.
לבשר.
500 גרם בשר טחון
2 בצלים קצוצים
מלח
פלפל שחור
אבקת מרק עוף
פפריקה חריפה
בהרט
חופן צנוברים.
להזהיב בצל בשמן לפורר טוב עם מזלג
להוסיף תבלינים וצנובר עד שהבשר משנה את צבעו
לצנן
את שערות הקדאיף לפתוח טוב עם הידים
להוסיף שמן זית שיכסה את כל השערות.
לקחת קבוצה של שערות צפופה
לאורך
לשים בקצה בשר ולגלגל.
למרוח שוב בשמן זית.
תנור שחומם מראש עד הזהבה