תקציר המתכון: עוגת קרם שניט טעימה וקלה להכנה
קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני
קל יותר לקנות בצק עלים מוכן.
אם אין בנמצא- להכין בצק עלים לוקח יותר זמן אבל טעים מאוד.
להכנת בצק העלים:
לשטח בתבנית את בצק העלים הקפוא לאחר שהפשיר
להוריד נפח עם דקירות של מזלג על הבצק לפני האפייה
להבריש ביצה עם מעט מים על הבצק.
לפזר סוכר לבן מעל הבצק.
אפיית הבצק:
לחמם את התנור ל-190 מעלות למשך חצי שעה
לאפות את הבצק בדרגת אפייה (קו למעלה וקו למטה) ולפי המצב להחלף בין 2 הבצקים, אם אופים 2 בצקים במקביל.
בכדי שלא ישחימו מעבר להזהבה.
לאחר מכן לצנן - עדיף במקרר.
אופן הכנת הקרם שניט:
בחרתי בקרם טעים לילדים וקל להכנה.
להקציף בדרגת הקצפה הגבוהה ביותר את חבילת השמנת המתוקה, עם 250ליטר חלב ופודינג וניל.
להניח על שכבת בצק עלים את הקרם
להניח שכבת בצק נוספת מעל
קרם שוקולד:
פודינג שוקולד עם שמנת מתוקה והחלב- להקציף הכל ולמזוג מעל הבצק העליון ולשטח
לפזר קישוטים