תקציר המתכון: מעורב ירושלמי נדיר ❤️סיון אסולין מלול❤️
קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני
לטגן את הבצלים להשחמה יפה
בנתיים שהבצל על הגז
ננקה את הכבד נפזר עליו מלח ונצלה אותו תחת אש גלויה רק לשינוי הצבע לא לשרוף אותו,להניח על מסננת ושהוא מתקרר לשטוף אותו.
את הטחולים לנקות מכל החוטים להניח בסיר עם מים עד הגובה, להביא לרתיחה ולסנן לחזור על הפעולה פעמיים הוצאת המליחות.
את השניצלים או הפרגיות נחתוך לרצועות דקות
נוסיף לבצל שהשחים את רצועות השניצל/פרגית נטגן עד להזהבה יפה ואז נוסיף את הכבד והטחולים נוסיף את כל התבלינים עם רבע חצי כוס מים נערבב נשפר טעמים לפי טעמכם האישי לערבב תוך טיגון בלי מכסה עד שהרוטב מסמיך
שתפו אם הכנתם ואהבתם❤️
🌸🌸סיון אסולין מלול🌸🌸