לןגן

פסטה עם בשר טחון של סבתא לאה שכולם אוהבים קטנים וגדולים

מאת: לאה מאיר, פורסם: 10/09/2024 | 07:42
פסטה עם בשר טחון של סבתא לאה שכולם אוהבים קטנים וגדולים

תקציר המתכון: מתכון מנצח טעים הכי קל ופשוט, כל אחד יכול.

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מכינים את הפסטה לפי הוראות היצרן, שומרים בצד כוס מהמים שבושלה הפסטה, מסננים, שוטפים במים קרים כדי לעצור את הבישול של הפסטה ושוב מסננים היטב.

  2. בסיר גדול מחממים את השמן, מוסיפים את הבצל ומטגנים עד להזהבה יפה.

  3. מוסיפים את השום, תבלינים (אבקת מרק עוף, פפריקה מתוקה, כורכום, כמון, פלפל שחור, מלח, סוכר) ומערבבים תוך כדי ערבוב כדקה.

  4. מוסיפים את הבשר הטחון וממשיכם לטגן תוך כדי ערבוב כ-3 דקות, עד שהבשר משנה את צבעו.

  5. מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה

  6. מוסיפים כוס ממי הבישול של הפסטה, כוס מים רותחים, מערבבים היטב, מביאים לרתיחה, מורידים את הלהבה ללהבה בינונית ומבשלים כ-15 דקות, חשוב לערבב כל כמה דקות

  7. כשהרוטב מעט הצטמצם והבשר רך, טועמים ומתקנים טעמים, מוסיפים לסיר את הפסטה המבושלת, מערבבים היטב 2-3 דקות ומגישים חם.

  8. בתיאבון! אז ... כנסו למטבח וספרו איך היה.