לןגן

עוגת תפוחים עם טעם של עוד

מאת: יפה כהן, פורסם: 04/09/2024 | 12:44
עוגת תפוחים עם טעם של עוד

תקציר המתכון: קלה וטעימה ופרווה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להקציף בצים עם סוכר

  2. להוסיף את החומרים למעט הקמח והתפוחים

  3. ליקראת הסוף להוסיף את התפוחים והקמח ולערבב עם מרית

  4. לשמן תבנית עם טחינה ומעל לפזר סוכר יום לישפוך את הבלילה ולאפות טורבו 170 מעלות 45 דקות בערך

  5. כשהיא מוכנה אפשר להזליף מייפל או אבקת סוכר