קציצות דגים ברוטב
מאת: נאוה מלכה, פורסם: 12/08/2024 | 09:18
תקציר המתכון:
קציצות דגים ברוטב עגבניות
פיקנטי
קטגוריה: דגים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
לקציצות.
-
קילו דג מלרוזה
-
קילו נסיכת הנילוס או כל דג
-
בלי עור
-
צרור פטרוזליה
-
צרור כוסברה
-
8 שיני שום.
-
2 תפוחי אדמה לא מבושלים
-
2 בצלים.
-
5 פרוסות לחם מושרות במים
-
או פירורי לחם
-
מלח
-
פלפל שחור
-
אבקת מרק עוף פרווה
-
כמון.
-
3 ביצים.
-
לטחון את הירק ולסחוט ולהוסיף לדג הטחון.
-
לערבב טוב ולשים שעה במקרר
-
לרוטב.
-
4 שיני שום קצוצות
-
פלפל אדום חתוך לרצועות
-
פלפל ירוק חריף קצוץ.
-
5 עגבניות קצוצות
-
רסק עגבניות קטן
-
כוסברה.
-
מלח
-
פלפל שחור
-
כמון
-
מים
אופן הכנה
-
לשים שמן בסיר רחב
-
ולהוסיף את כל הירקות והרסק
-
להוסיף תבלינים ומים ולבשל
-
20 דקות ומידי פעם לערבב
-
להוסיף את קציצות הדגים
-
ולנער מידי פעם(לא לערבב).
-
להוסיף כוסברה קצוצה.
-
לערבב חצי כף פפריקה אדומה אפשרי גם קצת חריפה ברבע כוס שמן.
-
לשפוך על הקציצות ולבשל 20 דקות..