לןגן

סלט עדשים

מאת: מרים הדר, פורסם: 22/07/2024 | 09:02

תקציר המתכון: יום אחד חורפי, הכנתי מרק עדשים, נשארו לי עדשים מהמרק העדשים , ואז עלה לי רעיון לסלט עדשים הזה. מקווה שתאהבו את הרעיון.

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. אופן ההכנה:

  2. מבשלים את העדשים עד שמתרככים לא רכים מדי. מסננים ושמים לתוך קערה.

  3. קוצצים את המלפפונים החמוצים , מוספים את העגבניות, כוסברה קצוצה.

  4. מתבלים טועמים ומגישים.