לןגן

צלי בקר בקוקי

מאת: מירי גולני, פורסם: 21/07/2024 | 09:44
צלי בקר בקוקי

תקציר המתכון: צלי בקר עם תפוחי אדמה, בהשראת המתכון המעולה של השף דוד גדג'

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מכניסים את כל המוצרים, פרט לבשר, לתוך קערה גדולה ומערבבים טוב בידיים עם כפפות, את כל תפוחי האדמה התבלינים והבצל המטוגן עד שתפוחי האדמה מכוסים טוב טוב. מוסיפים את הבשר וממשיכים לערבב עם הידיים בכפפות

  2. מכניסים הכל לשקית קוקי. מוסיפים את המים וסוגרים היטב את השקית. אפשר לשים אותה בתבנית של התנור או בסיר שמתאים לאפייה בתנור. מחוררים בחלק העליון של השקית, 3 חורים קטנים עם קיסם שיניים, כדי שבזמן האפייה יצא האויר מהשקית, אבל להיזהר שלא יצאו המים

  3. מכניסים לתנור טורבו 160 מעלות, בין שעתיים וחצי, לשלוש שעות

  4. מוציאים את התבנית/סיר מהתנור, קורעים את השקית ומסירים אותה. את תכולתה שופכים לסיר או כלי הגשה