לןגן

סלט קישואים בטעם כבד

מאת: יפה כהן, פורסם: 16/07/2024 | 18:42
סלט קישואים בטעם כבד

תקציר המתכון: טעים ומיוחד אין הרבה השקעה

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מטגנים את הבצל ומוסיפים את השום

  2. נגררים את הקישואים וסוחטים את הנוזלים מוסיפים למחבת וממשיכים לטגן עד השחמה

  3. מצננים ומכניסים למעבד מזון ובפולסים קטנים לא ליטחון יותר מדי

  4. מגרדים את הבצים הקשות מעל מוסיפים את כל התבלינים ומערבבים טוב