לןגן

מטבוחה בקלי קלות

מאת: אורית לוי, פורסם: 23/06/2024 | 09:53
מטבוחה בקלי קלות

תקציר המתכון: צרחות כמה שטעים! עם חלה טרייה או סתם על קרקר - שלמות

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. במחבת גדולה לחמם 3 כפות שמן זית.

  2. לטגן את העגבניות החתוכות, עגבניות השרי, פלפלים חריפים ושום .

  3. לטגן בערך 15 דקות עם מכסה ומדי פעם לערבב, עד שהכל מתרכך.

  4. להוסיף עגבניות מרוסקות, מים ותבלינים ולערבב היטב.

  5. להמשיך לטגן על אש קטנה עם מכסה עוד 15 דקות.

  6. להעביר את כל תכולת המחבת למעבד מזון או סלייסר ולעבד בפולסים קצרים עד קבלת מחית עם מרקם גס.

  7. ניתן להגיש חם או קר ♥