תקציר המתכון: ארוחה טעימה מאוד בהשראת המתכון של אריאלה ממחברת המתכונים
קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד
מחממים תנור לחום של 220 מעלות
קולפים את תפוחי האדמה וחותכים לפלחים
לקערה גדולה מוסיפים את כל התבלינים עם שמן ומערבבים היטב. מוסיפים את חלקי העוף ותפוחי האדמה ומערבבים היטב שהכל יהיה מכוסה עם תערובת השמן והתבלינים
בתבנית אפייה חד פעמית גדולה מאוד, מסדרים מעל תפוחי האדמה את העוף כשהעור כלפי מעלה, שופכים לתבנית את יתרת תערובת התבלינים שנשארה בקערה ויוצקים כוס מים לתבנית
מכסים בנייר אפייה ומעליו רדיד אלומיניום ואופים 15 דק'. מנמיכים את חום התנור ל-180 ממשיכים לאפות עוד כשעה
מסירים את הנייר והרדיד ונותנים לעוף ותפוחי האדמה להזהיב בתנור עוד כ-1/2 שעה עד שהכל שחום יפה