לןגן

עוגת פילו

מאת: יפה כהן, פורסם: 10/06/2024 | 20:24
עוגת פילו

תקציר המתכון: מתכון קל טעים וגורף מחמאות

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. תבנית גדולה ושטוחה של פאי

  2. לקחת כל עלה לכווץ אותו לגלגל ולהניח אחד אחרי השני כמו שושנים

  3. מערבבים את כל הבלילה לערבב טוב

  4. לקחת מצקת ולישפוך מעל כל שושנה

  5. ולהכניס לתנור 180 מעלות עד התיצבות

  6. והשחמה לפזר אבקת סוכר מעל ותהנו