לןגן

תפוח אדום ומתוק

מאת: נועם זיגדון, פורסם: 12/05/2024 | 18:51
תפוח אדום ומתוק

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להרתיח את הסוכר המים והגלוקוז

  2. עד לטמפרטורה של 150°

  3. להסיר מהגז

  4. להוסיף את הצבע מאכל

  5. לחכות 3 דקות עד שלא יהיו שהבועות

  6. לשטוף טוב את התפוחים ולנגב אותם

  7. לשפד את התפוח בשיפוד עבה

  8. לטבול את התפוחים בסירופ

  9. להניח על משטח סיליקון או נייר אפיה משומן

  10. במידה והסירופ התקשה לחמם

  11. 3-5 דקות על הגז

  12. באהבה נועם זיגדון ❤️