תקציר המתכון: תמיד יאכלו, בכל שעה ובכל מקום. מושלם ♥
קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
במיקסר להניח כוס מים, שמרים, סוכר, קמח ומלח
להתחיל ללוש לאט ולהוסיף שמן זית ואת יתרת המים לאט במזיגה, ללוש 10 דקות
להתפיח שעה וחצי בקערה משומנת, מכוסה בניילון נצמד ועל זה מגבת נקייה בטמפרטורת החדר או לילה במקרר
להניח על משטח עבודה משומן ולחלק לכדורים, בערך 150 גר' לכדור.
להתפיח עוד 20 דקות.
לחמם תנור 200 מעלות ועם מערוך לפתוח על משטח מקומח לעיגול דק.
להניח במרכז כף רוטב פיצה ולמרוח מעט על העיגול, להשאיר שוליים נקיים.
להניח גבינה צהובה ומעט תוספות שאוהבים.
לקפל את העיגול לשניים ולהדק היטב בשוליים עם מזלג. להניח על נייר אפייה בתבנית.
בקערה קטנה לערבב את המים והסילאן ולמרוח את חצאי העיגולים.
לפזר שומשום.
לאפות את הסמבוסק 25-30 דקות עד שמזהיבים.
להגיש עם ביצה קשה וסלט