לןגן

לחמניות לפסח

מאת: אורית לוי, פורסם: 30/04/2024 | 13:54
לחמניות לפסח

תקציר המתכון: לא להאמין שהן כשרות לפסח - הצגה!

קטגוריה: פסח, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להניח את הקמח במיקסר, להוסיף את הסילאן, השמרים, את המלח ו- 3 כוסות מים פושרים _חד''פ לשתייה קרה

  2. ללוש לישה איטית עם וו לישה 5 דקות

  3. להוסיף עוד חצי כוס מים ו- 5 דקות לישה איטית ועוד דקה לישה מהירה.

  4. הבצק אמור לצאת דביק.

  5. למזוג מעט שמן על משטח ובידיים משומנות ליצור עיגולים ולסובב אותם על השמן במשטח.

  6. לפתוח כל כדור על השמן לצורת פיתה ואז להתחיל לגלגל לנקניק.

  7. לעשות צורה של קשר ללחמניה או להשאיר ארוך.

  8. להניח על נייר אפייה בתבנית לתנור או בתבניות אינגליש קייק בינוניות.

  9. חצי שעה תפיחה.

  10. למרוח ביצה ולפזר שומשום.

  11. לחמם תנור 240 מעלות רגיל ולאפות 2 דקות.

  12. להוריד את החום ל- 200 מעלות ולאפות 6 דקות.